Elhagyott a férjed? Szégyelld magad!

2017.03.19

Abban mindannyian egyetértünk - gondolom -, hogy egy kapcsolat elromlásáért két ember felelős, sosem csak egy. Az is egy egészen normálisnak mondható jelenség, amikor elkezd az ember lánya magába nézni, és keresni az okokat, ami odáig vezetett, hogy a férj kénytelen volt félrekettyinteni. Na de amit a minap olvastam a cukimamik oldalán, attól rögvest 200 lett a vérnyomásom, és üvölteni tudtam volna. Arról szól ugyanis az a magasröptű iromány, hogy egy 30 éves, kétgyermekes anyuka gyors felvilágosítást tart arról, hogyan kell viselkedni, ha nem akarjuk, hogy apa félrekeféljen.
Hogy lehet egy oldal ennyire felelőtlen és igénytelen magára, hogy egy ilyen cikket leközöl, amivel nők százezreit tolja mégjobban az önvádaskodás felé ahelyett, hogy erősítené őket, hogy egy ILYEN férfire nincs és nem is volt soha szükségük. 

Kedves anyukák!
A férfinek arra van szüksége, hogy amikor ő fáradtan és kiégve hazaér a munkából, anyuci minden lehetséges eszközével azon dolgozzon, hogy ő, a dolgozó férj jól érezhesse magát a bőrében. 
Ezen nincs mit ragozni. Azt ne várd, hogy ő fog felvidítani téged, netán visz neked egy szál virágot, hogy mosolyt csaljon az arcodra. Azt végképp felejtsd el, hogy délben hazatelefonál, hogy intézz bébicsőszt estére, mert vacsizni visz.
Ha már elfelejtettél mosolyogni és/vagy ujjongva a nyakába ugrani, mikor betoppant az ajtón (mert ugye van mit ünnepelni, hisz' hazajött, nem kocsimázik és nem csajozik, pedig megtehetné, de ő most önfeláldoz), akkor azt a végzetes hibát már semmiképpen ne kövesd el, hogy befejezed a maradék házimunkát, miközben neki szüksége van rá, hogy meghallgasd a problémáit. Nem fog szólni, úgyhogy figyelj oda, és vedd észre, hogy mondanivalója van, és akkor dobj félre mindent. Azt ne várd, hogy besegítsen, meg ne is kérd meg rá, mert szerencsétlen egész nap dolgozott.
Tudom, mennyire szar, mikor a lakás egy központi helyén van egy nagy tükör, amiben napjában ezerszer pillantod meg magad, és próbálsz kicsit hunyorítani, hogy vékonyabbnak tűnj. Azt is tudom, milyen mikor tusolsz, és ahogy végigszappanozod a tested, nem találsz egy gödörmentes területet, mindenhol csak a hepe meg a hupa. De ezt légyszi tartsd magadban, mert apucinak baromi fárasztó a nyafogásodat hallgatni. Ha mégis nyekeregsz, akkor ne csodálkozz, ha el leszel küldve melegebb éghajlatra. Mert tök idegesítő vagy, értsd már meg! 


Kedves nő, ki dagadt vagy, lestrapált és még arra is képes vagy, hogy galád módon a háztartással foglalkozz a férjed igényeinek kielégítése helyett, most szégyellheted csak igazán össze magad, mert mindezek mellett te még képes vagy nem élvezni a szexet! Nem érted? Frusztrálod azt a szegény szerencsétlen férfit, tessék szépen ordítva orgazmálni, mert neki erre szüksége van! Érted már???
Jaj, de várj, azt kihagytam, hogy préseld bele magad valami szexi fehérneműbe is, hiába érzed magad kötözött sonkának benne. Az tökmindegy, te hogy érzed magad, de neki szüksége van erre a teljes kielégüléshez. 

Lehetőleg, amikor hazaér a munkából, már vegyél fel valami szexi ruhát -alá természetesen a kurvás fehérneműt -, de el ne merj kezdeni picsogni, ha nem dicsér meg, hogy csinos vagy! Még az is lehet, hogy szex sem lesz, mert fáradt. De neked kutya kötelességed felkínálni a lehetőséget, és majd meglátjuk, ő él-e vele.

Természetesen ha neked van szükséged valamire, akkor azt legyél kedves egyértelműen a férfi tudtára adni, nem elvárni, hogy esetleg figyelnie kelljen a te igényeidre is. Hát mi ideje meg enerigája lenne neki erre meló után? 

Még mindig nem érted? Pedig olyan egyszerű! Reggeltől délutánig légy teljes odaadással gyermekeid anyja, eközben pedig kifogástalan háziasszony. Férj érjen haza boldog gyerekekre, friss vacsorára, bármire kész feleségre. Tehát légy bármire kész feleség estére. Világos? Tessék szépen úgy megszervezni a napot, hogy jusson idő arra, hogy puccba vágd magad, mire hazaér, és igyekezz gondoskodni arról, hogy a vacsora mellé hozzá illő bor is legyen. 

Ha ezekkel megvagy, akkor nem lesz baj. Nem fog félredugni. Ha mégis, akkor valamit ezek közül nem csináltál jól.