FeMini box HAMAROSAN

2016.06.29

Sziasztok!

Aki követ youtube-on is, az tudja, hogy mennyire rá tudok pörögni a Mommy Mia boxra. Egyrészt, mert valami óriási feelingje van - szerintem- ennek az egész meglepis témának, másrészt pedig imádom, hogy legfőképpen egyedi, hazai tervezésű termékek foglalnak helyet a pakkban. Olyan termékekhez jut ugyanis általa az ember lánya, amikkel talán soha nem is találkozna. S ezek mind egytől egyig csúcsszuperek funkciójukat és designjukat tekintve is. Rendesen deprimáló volt a tudat, hogy egyszer "kinőjük" ezt a szuper mamaboxot, erre derült égből FeMini!!!

A FeMini box kéthavonta fog megjelenni, és a fent említett mamiboxhoz hasonlóan csupa hazai tervező, designer munkáját fogja tartalmazni. És ami még fokozza az izgalmakat, hogy minden kiadás egy-egy női téma köré épül majd. Az első például - ami július 11-én jön!! - , egy "Hello Bébi" doboz lesz, így elsősorban a kismamáknak és a maximum egy éves babáknak kedvez majd.


Írjátok be tehát a naptáratokba, hogy július 11-én jön a FeMini box első kiadása, nehogy lemaradjatok, a dobozka ugyanis limitált példányszámban lesz csak elérhető.

Ha követed a FeMini facebook oldalát, nem maradsz le az egyre izgalmasabb információmorzsákról, amiket a napokban osztanak meg velünk a box megálmodói, Örsi-Korényi Szilvia és Pál Piri.

Hűűű de izgiiii! Én már alig várom az újabb megőrülős unboxing videót :)