Fotózáson jártunk

2017.04.01

A Hello Bébi! magazinnak és a ti szavazataitoknak köszönhetően egy különleges fotózáson vehettünk részt. Sokan megmosolyogták, hogy én, mint fotós, nyertem egy fotózást, és ez milyen kellemetlen, mert bármi másnak nyilván jobban örültünk volna. De ez egyáltalán nem így van, sőt!
Nekem van egy stílusom, egy látásmódom, egy megszokott stúdióm a megszokott háttereimmel és kellékeimmel, ráadásul én vagyok Lini anyukája, ergo teljesen másképp viszonyul hozzám, mint egy idegenhez. Előttem nem kell viselkedni, rosszalkodhat, grimaszolhat, elszaladhat, türelmetlenkedhet, faképnél hagyhat. Szóval saját lurkót fotózni teljesen más. 

Úgyhogy igenis nagyon nagy öröm volt számomra, hogy a mi nyereményünk lett, mert látva Gálos Viki munkáit, tudtam, hogy különleges képeket kapunk majd.

Volt bennem nem kevés aggodalom, hiszen mindannyian tudjuk, hogy bizonyos szempontból ez a másfél év körüli kor a "legrosszabb", hiszen nehezen fegyelmezhetőek még ilyenkor a kicsik, mert nem is igazán értik, miért történik, ami történik. Ha értik is, nem érdekli őket sem maga a fotózás élménye, sem pedig a végeredmény. Ráadásul a saját tapasztalataim sem voltak túl jók Linivel, nem véletlenül nem járok állandóan a nyomában fényképezőgéppel a kezemben - feladtam :D

De hál' Istennek - azaz sokkal inkább hála Vikinek -, Lini minden várakozásomat felülmúlóan élvezte az egész fotózást! Teljesen elvarázsolta a fotóstúdió (mellesleg engem is, húha...), imádta azt a rengeteg különleges játékot, amikkel ott találkozott - különösképpen az autókat és a hintalovat :)
Viki az első pillanattól az utolsóig fent tudta tartani Evelin érdeklődését, és ez a csöpp kislány a legeslegjobb arcát mutatta. Végig bohóckodott, teljesen természetesen viselkedett, énekelt, beszélgetett, játszott - mintha csak itthon lenne.

Bár én leginkább a fényképezőgép másik oldalán szeretek lenni, azért mégiscsak szerettem volna, hogy 1-2 közös kép készüljön rólunk, hiszen alig akad sajnos ilyen. Viki ebben is elvarázsolt, mert anélkül, hogy mondanom kellett volna, nem fotózott engem telibe, (amit nagyon-nagyon utálok), hanem diszkréten és természetes pillanatokban exponált :) Imádom ezeket a pillanatképeket, mert benne van minden. Benne van a közös huncutság, a humor, a szeretet, az a különleges anya-lánya kapocs.

Szóval nagyon köszönöm mindenkinek, aki egy kattintással hozzájárult ahhoz, hogy egy ilyen különleges élményben legyen részünk. Mindenkinek csak ajánlani tudom Gálos Vikit, mert garantáltan szuper élményben lesz részetek a fotózás alatt, a végeredmény pedig... hát csodálatos. :)