Kedvenceim a YouTube-on

2017.01.30

Sokan és elég gyakran kérdezitek, én kiket szeretek nézni, kiket ajánlok a youtuberek közül. Jöjjön tehát egy lista az én legkedvesebb videósaimról. A sorrend véletlenszerű!

jennieland01

Már említettem, hogy ő volt a legelső, akit még jóóó sok éve elkezdtem figyelemmel követni. Érdekes, ahogy rátaláltam, ugyanis egy róla szóló - nem éppen pozitív hangvételű - cikk vezetett el a csatornájára, és rögtön szimpatikus lett. Akkoriban még nem volt ilyen nagy divat a videózás, és nekem is furcsa volt első blikkre, hogy valaki a táskája tartalmát mutogatja... De Jennie maga a bűbáj, szerintem nem lehet nem szeretni.

Viszkok Fruzsi

Fruzsi - szerintem - maga a profizmus. Nem véletlen, hogy már túl is van a 200 ezer feliratkozón. Jó témái vannak, mindig összeszedett, választékosan fogalmaz, és egyszerűen jó hallgatni, ahogy beszél.

Temesaniko

Anikó a természetességével fogott meg első pillanatban, ahogy ráleltem. Érdekes, hogy olvastam róla olyan kritikát, miszerint nagyon megjátssza magát a videóiban - én éppen az ellenkezőjét látom és érzem. Persze nem vagyunk egyformák...
Anikó videói informatívak, mindig őszintén nyilatkozik adott termékről (mint ahogy a példaként beillesztett videóban is épp), és rendkívül szórakoztató is - különösen igaz ez a vlogvideóira, amik minden alkalommal mosolyt csalnak az arcomra (de szépen fogalmaztam meg a pillanatot, mikor próbálom visszafogni a feltörő visításomat a mellettem szunyáló Lini miatt )


Kitty Kántor 

Kitty nekem személyes imádatom. Ezt nagyon érdekesen sikerült megfogalmaznom, de kifejtem. Szóval nagyon-nagyon régen, egészen kislányok voltunk még, mikor egy musical stúdióban bontogattuk a szárnyainkat. Már akkor is olyan mindenki kedvence volt ő, mert tényleg állandóan vigyorog.  Az a mosolygós, állandóan jókedvű és pozitív kislány még mindig él benne. Mára már egy csodálatos kisfiú édesanyja, csatornáját viszont igyekszik a beauty-vonalon tovább vinni - némi anyukáskodással azért ;) 

e-Ditke

Ditkével szintén egy színházi társulatban játszogattunk, de itt korcsoportonként szét voltunk bontva, úgyhogy nem sokat találkoztunk, így azért nem mondhatnám, hogy ismerjük egymást, de azért gyakran összefutottunk. Annyira örültem, mikor rátaláltam a youtube-on, érdekesek a videói, gyönyörűen sminkel és imádom, hogy amolyan "bűbájosan szétszórt", ha értitek, mire gondolok :D  

Inez Hilda Papp

Nehéz, hogy ne kezdjek őrült ajnározásba... de ez a lány tényleg a kamera elé született! Ügyes, kreatív, ugyanakkor ezeket sokan elmondhatják magukról. Benne viszont van valami plusz, amitől az az érzése az embernek, hogy meg akarja ölelni! Talán csak én vagyok ilyen elvetemült, de ő az a fajta "szereplő", akiről elhiszed, hogy a barátnőd. Pedig nem, nem ismerem, bár remélem, hogy egyszer lesz szerencsém találkozni vele.

Maris

Maris szintén a youtube egyik legnagyobb sztárja - nem véletlenül. Hihetetlenül inspiráló és pozitív személyiség, ezer százalékig felvállalja önmagát, és ezzel rengeteget segít a fiataloknak az önelfogadás felé vezető úton. Jó nézni, jó hallgatni, jó tanulni tőle.

EhsstySmink

Eszti is régi motoros már a youtube-on, és sajnos már nem is igazán aktív. Ő az, akit kötelező megnézni, ha kicsit is punnyadt a hangulatod

Thegreensophia

Egy igazi bűbáj! Olyan csodálatos hangja és beszédstílusa van, hogy akkor is megnézem a videóját, ha éppen az adott téma nem is annyira villanyoz fel. Elsősorban beauty témákat dolgoz fel, ugyanakkor ő is többször anyuka, jelenleg várandós is, úgyhogy ezen témájú videók is fellelhetőek nála.

Henry Kettner

Számomra az egyik LEGNAGYOBB videós Henry, akire már akkor rátaláltam, mikor még csak néhány videója volt fent, úgyhogy szemtanúja voltam, ahogy őrült gyorsasággal szaporodtak a feliratkozói - nem véletlenül. Hiszen olyan stílust hozott el nekünk, amit eddig - szinte csak - külföldi videósoknál láthattunk. Elképesztően látványos felvételeket készít, mindeközben pedig szórakoztató és eseménydús napi vlogokat gyárt. Kötelező megnézni

paranormal famility

A név magáért beszél. Egy igazi paraNEMnormális (természetesen a szó legjobb értelmében) anyuka :D Nem tudom behatárolni, mit csinál, de kétségtelenül imádom azt az őrületet, ami belőle árad. Már akkor vigyorog a szám, mikor még csak meglátom, hogy felkerült egy új videó... :) 

kisNAGY kaland

Régi blogger, új vlogger Baba-mama témában az egyik legjobb, akit ismerek. Sokat lehet tőle tanulni, úgyhogy anyukáknak erősen ajánlott :) 

MaiMami / Olcsi világa

Az ezidáig sminkes videókat tartalmazó Olcsi világa csatorna teljes arculat- és témaváltáson esett át, és MaiMami lett belőle A név magáért beszél, van itt minden, ami mami.

Nos, a - nem túl rövid - lista végére értünk. Remélem tetszett nektek, és a bejegyzés által megismertek új arcokat is.
Osszátok meg velem, hogy ti kiket követtek, szerettek a youtube-on, hogy tovább bővülhessen a listám :)