Mamiserpáknak kötelező - Pocket Trailer

2017.05.08

Lini kinőtte a csendben babakocsiban nézelődős korszakát, és a tavasszal együtt beköszöntött nálunk is az első mociszezon, ezzel párhuzamosan pedig rá kellett jönnöm, hogy van rosszabb a babakocsi cipelésénél: minden más cipelése.

Nem elég, hogy elképesztő gyorsasággal képesek a helyváltoztatásra a totyogók azokon a rövid lábaikon, de ráadásul még a kötelező holmikon kívül más kiegészítőket is elérhető távolságra szükségeltetik tartani, ha jót akarsz magadnak. Így lesz anyából egy könyörögve-kiabálva rohangáló karácsonyfa. Olyan karácsonyfa, amire minden díszt ráaggatnak, amit találnak a garázsban.

A legkényesebb pontja a dolognak a mindenféle guruló izé. Úgy mint kismotor, futóbicikli, játékbabakocsi, bébitaxi, és egyebek. Ezek azok, amik elengedhetetlen kellékei a kinti játszásnak, és egészen biztos lehetsz benne, hogy tíz percnél tovább nem lesznek használatban. Cipelheted azt is, meg aztán a hazafelé félúton elfáradt gyerkőcöt is a pelenkatáskával együtt - és akkor még nem beszéltünk a bevásárlószatyrokról...

Ezen problémák kiküszöbölése érdekében született meg a Pocket Trailer, ami egy nagyon egyszerű, praktikus, felcsatolható vállpánt. Eredendően kismotorhoz fejlesztett, ugyanakkor állíthatóságának köszönhetően bármilyen cipelnivalóhoz használható, ráadásul óriási színválasztékkal rendelkezik, úgyhogy nemcsak praktikus, de divatos is. Én egy csodaszép rózsaszín csipkés darabot választottam, ami első látásra szerelem volt. Ha azonban nem találsz neked tetsző mintát, akár tervezhetsz is egyetteljesen a saját ízlésed szerint. 

Ráadásul az alábbi kép kiválóan illusztrálja, hogy egy kis kreativitással még játszani is alkalmas a Pocket Trailer.

Ami különösen szimpatikus, hogy teljesen baráti áron kaphatóak a vállpántok, akár készletről választ az ember, akár egyedileg tervezi meg őket.

Most viszont még ennél is kedvezőbben juthatsz hozzá a Pocket Trailerhez, csak használd a patrícia2017 kuponkódot, és 10% kedvezményt kapsz a végösszegből. A kód június 30.-ig használható fel.

Tényleg jó szívvel ajánlom, én magam ki sem mozdulok már nélküle Linivel.