Mit rejtett az őszi Mommy Mia box?

2016.10.17

Igen, én vagyok az, aki olyannyira kedvelem ezeket a meglepidobozokat, hogy nekem eleve elég nehéz csalódást okozni velük. Valahogy nálam nagyon nyerő ez az egész -nemtudommivanbennejujdeizgis- fíling, és ezt már valószínűleg tudják azok, akik követik a youtube csatornámat
De most aztán tényleg olyan termékeket sikerült elhelyezni ebben a dobozkában, amik valóban nagyon érdekesek és különlegesek, és örülök, hogy a boxon keresztül hozzájuk jutottam.

Nos, akkor nézzük részletesen. Ja, és mivel már szűk két hét eltelt a megjelenés óta, így használatba is vettük a termékek többségét, úgyhogy tapasztalatokat is tudok írni velük kapcsolatban, nem pedig csak első benyomás alapján örvendezek mindennek.

Vágjunk bele.

Lini abszolút kedvence a Tea Kiadó Kismackó-sorozatának az egyik kötete, mégpedig a Kismackó az állatfarmon


Nagy örömömre egyébként is imádja cseppem a könyveket, és előszeretettel lapozgatja, nézegeti, forgatja őket. Különösen tetszik ebben, hogy kihúzható képecskék teszik még izgalmasabbá és játékosabbá a könyvet. Én tulajdonképpen még nem is tudtam alaposan végignézni, mert Lini nem ereszti.  A fotózáshoz is kénytelen voltam megvárni, míg elszundít, mert különben RÁÜL, hogy ne férjen hozzá senki...

Az én kedvencem Biburi design memóriakártya, ami nem is igazán csak az, aminek látszik. Ez egy hihetetlenül sokoldalúan felhasználható kártyacsomag, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt szórakoztató és hasznos tud lenni. Hogy miért? Mert azon felül, hogy egy cuki grafikával ellátott memóriakártya, több is ennél. A fekete-fehér rajzainak köszönhetően már az újszülöttek is tudják nézegetni, de még dekorációnak is elmegy.
Én ezt egyelőre elraktam egy biztonságos helyre, ahol Lini nem tudja szétszórni, és izgatottan várom a napot, mikor előkaphatom a szekrényből és játszhatunk egy jó nagy családi memóriakártya-partyt.

A következő termék egy hihetetlenül különleges darab, mégpedig egy CaoNatur Baby folyékony hintőpor.
Mi az, hogy folyékony por?
Tulajdonképpen ez valóban ugyanazt a célt szolgálja, mint a hintőpor
- azaz, hogy egy védőbevonatot képezve a bőrön, szárazon tartsa azt.

Már régóta nem ajánlják a babaápolásban a hintőport több okból sem, például azért sem, mert porállagának köszönhetően sokáig a levegőben marad, s belélegezve károsan hathat a tüdőre.
Ez a folyékony hintőpor megadja azt a védelmet a bőrnek, amit a hintőpor is adna - káros következmények nélkül.
Kipróbáltuk, nagyon klassz. Teljesen parabén- és színezékmentes, körömvirág és búzavirág kivonatot tartalmaz, kellemesen lágy illata van. Szeretjük.

A következő termék szintén egy krém, mégpedig a HERBioticum BabaMaMa védőkrém.
Na ez az egy, ami nekem egy cseppet csalódás volt,
de csakis és kizárólag az én hibámból.
A probléma ugyanis az, hogy ez a termék ezüstkolloidot tartalmaz,
így mivel én fémallergiás vagyok, valószínűsíthetően nem szeretné a bőröm.
Egyébként sokféle növényi kivonatot is tartalmaz, shea vajat,
meg mindenféle jót. Parabén- és kőolajszármezék-mentes ez is,
valamint illatanyagot sem tartalmaz.
A sok-sok természetes összetevő ad neki egy furi szúrós szagot,
ami nekem annyira nem tetszik, de nem is arra való, hogy az ember szagolgassa...

A Töpfer egy Bio Organic Banános rizspépet
rejtett a dobozba, amit még nem próbáltunk ki,
így tapasztalatot egyelőre nem tudok írni vele kapcsolatban,
de ha lesz, feltétlenül megosztom veletek
Ez egy 4 hónapos kortól adható ökológiai gazdaságokból származó
összetevőkből álló bio rizspép.

A végére hagytam a másik nagy kedvencemet, az RM ékszer által készített "Szeretlek Anya" rózsakvarc kézműves ásvány karkötőt.
A rózsakvarcot más néven szeretetkőnek is hívják, hatására a szeretet és a szerelem kiteljesedik, ez teszi még különlegesebbé ezt az amúgy is nagyon szép és kedves kis ékszert.

A végére is értünk az őszi Mommy Mia box tartalmának. Ahogy az elején is említettem, kifejezetten elégedett vagyok, talán a szokásosnál is jobban

Bár az eddig megszokott unboxing videó most elmaradt, azért a YouTube csatornámra fissen felkerült random vlogban helyet kapott egy kis bontogatás. Nézzétek meg, ha kedvetek tartja.