Mommy Mia box - 2017 ősz - Mini kiadás

2017.10.18

Vége a forró nyárnak, itt a kissé szeszélyes ősz, vele együtt pedig eljött az ideje egy újabb Mommy Mia bontogatásnak, ami számunkra már extra különleges, ugyanis most először 100%-ban Lini unboxingolta a dobozkát, amiről még videó is készült, amit alább be is linkelek nektek - de most jöjjön, aminek jönnie kell! Ezeket rejtette az őszi Mommy Mia box Mini kiadása:


MomsDoHaveTime Bevásárlólista öntapadós jegyzettömb + Ne felejtsd el! jegyzettömb

Tervezőmániás lévén szinte az indulása óta szemezgetek a MomsDoHaveTime-mal. A kifejezetten anyukáknak készülő tervező és tervező-kiegészítők azt a célt szolgálják, hogy könnyebben és hatékonyabban tudjuk menedzselni az életünket. A dobozban egy bevásárlólistás, és egy emlékeztetős jegyzettömb lapult, ami minden kétséget kizáróan - számomra - a leghasznosabb meglepetés volt... :D 


Monkie  Skip Hop Zoo mélytányér

A termék, aminek mindketten nagyon örültünk Linivel, az ez a cuki sünis kistányér. Éppen mostanság akartam venni egyet, mert a régiek már igencsak kopottak, Evelinnek pedig ez a hihetetlenül kedves kis minta csal mosolyt az arcára minden alkalommal, úgyhogy szintén telitalálat :) A Monkie oldalán egy csomó hasznos és szép dolgokat találtok, mindenképp nézzétek át a kínálatot! 


Bigjigs

A bigjigs háromféle termékkel is készült: egy labdazsonglőr síppal, egy trükkös kukaccal, és egy 'Tanya' rogyasztós állattal
A mi dobozunk egy kedves kis kukacot rejtett, ami Lininek első látásra szerelem lett, és azóta szinte egyfolytában a kezében van - neki abszolút legkedvencebb kedvenc :) 


debaba KRAFT bújtató - limitált csomagolású kiadás

Nekem ez a debaba KRAFT maci is nagy kedvencem. Ez tulajdonképpen egy hímzőkészlet, ami attól különleges, hogy már egészen picik is tudnak vele játszani, de mégis már olyan "nagyos" tevékenység. Nincs egy konkrét megoldása, úgy bújtatjuk a fonalat, ahogy csak szeretnénk, így kudarcélmény sincs! Ráadásul az elkészült alkotások akár díszként is szolgálhatnak. 


Schüssler Natur CosMEDics babafürdető

Már nem is tudom, mióta nem vettem fürdetőt Lininek, mert szinte mindig lapul egy a boxban, ami szuper, mert én kifejezetten szeretem a hasznos termékeket a meglepidobozokban, ráadásul ez olyasmi, amire mindig szükség van mindenkinél. Ami pedig szintén nem elhanyagolható tény, hogy mindig valamilyen natúr, bőrbarát fürdetőt kapunk - ahogy most is. A Schüssler babafürdető dr Schüssler-féle Nr.8-as ásványi só tartalmának köszönhetően hidratáló hatású, a benne lévő körömvirág- és hibiszkusz kivonat; sárgabarackmag-, jojoba-, argán-, kókusz- és avokádóolaj együttesen járulnak hozzá a picik bőre PH értékének egyensúlyához. A levendula illata elősegíti a nyugodt alvást, krémes állaga pedig élménnyé varázsolja az esti fürdetéseket. SLS-mentes, enyhe habzását egy bőrbarát, kókuszból előállított komponens segíti elő - hiszen a babáknak a legjobb jár :) 


Marionnaud Erborian Yuza Nappali Arckrém (minta)

A lányok most sem feledkeztek meg a kimerült édesanyákról :) Kaptunk egy kis arckrém mintát, amely mélyreható hidratálást biztosító all in one típusú krém a fáradtság ellen. Természetes módon fokozza a bőr ellenálló képességét. Antioxidáns szemcséket tartalmaz, amelyek a bőrrel érintkezve elolvadnak. A bőr ezáltal egész napra védelemben részesül, puhává és rugalmassá válik. Kiváló sminkalap. Fő hatóanyaga a Yuzu, az ázsiaz citrom, ami ötször annyi C vitamint tartalmaz, mint a citrom. Kizárólag  Marionnaud parfümériákban kapható


Most is -mint mindig- imádtuk a box tartalmát, nem okozott csalódást egyetlen termék sem, és ha van kedvetek, megnézhetitek, Lini hogyan bontogatott, és hogyan esett szerelembe egy kis kukackával... :D ( 6:26-tól unboxing! )