Mommy Mia Box 2017 Tavasz - Mini kiadás

2017.03.31

Ismét itt volt a bontogatás ideje, amit én mindig nagy izgalommal várok, és most már Lini is.

Megpróbálkoztunk egy unboxing videó felvételével, de nem gondolkodtam bele, hogy most már a kisasszony nem fogja türelmesen végigvárni, míg én alaposan megnézem, megmutatom a termékeket. Így aztán lett egy használhatatlan videó, amit lehet, hogy egyszer viccből megmutatok nektek, mert mókás, ahogy próbálom meggyőzni szegény Evelint, hogy csak egy icipicit várjon - de nem, nyilván nem ment. Marad a blog, mert azért mégiscsak meg szeretném mutatni, mit tartalmazott az idei első Mommy Mia box, ami háromféle kiadással jelentkezett - BABY, MINI, OVIS.
Lini korának megfelelő változat a MINI, ezért én az ebben a verzióban lapuló meglepiket tudom nektek megmutatni:


Fabula szappan
babaszappan:
Mindig nagyon örülök a natúr termékeknek, mert érzékenybőrű lévén nálam előkelő helyet foglal el a fontossági sorrendben Lini bőrének védelme. Ez a szappan kifejezetten a legkisebbeknek készült, csupa természetes összetevővel, hozzáadott szín- és illatanyagoktól mentesen. Nagyon kellemes illata van, jól habzik, és hidratál.
krémdezodor:
Egy kitűnő izzadásgátló, ami kíméletesen köti meg a nedvességet, a ruhán nem hagy nyomot, természetes összetevőkből áll, és isteni levendulaillata van. Nálam nagy kedvenc lett.

SzóKiMondóka - a világ szóról szóra
Móna Manó Mesék - a világ manó szemmel: Linitől megszokott módon ez volt az első termék, amit megragadott és elpattogott vele a kanapéig, hogy ott kényelmesen elhelyezkedve fellapozgathassa. Számára mindig a könyv a legnagyobb öröm, amire nagyon büszke vagyok. Ráadásul ez a könyvecske klassz felépítésével hatalmas segítség az apróságoknak a tanulásban, hiszen minden mesében megismerkedhetnek a természettel, színekkel, testrészekkel, és alapvető fogalmakkal - mindezt játékosan, és gyönyörű illusztrációkkal.

Veru képeslap:
Bár tényleg "csak" egy képeslapról van szó, mégis örülök, hogy ilyen "apróság" is került a dobozba. Nagy kár, hogy ma már nincs divatja az ilyen lapoknak, amiket csak úgy elküldünk egymásnak, hogy mosolyt csaljunk valakinek az arcára...

CaoNatur Baby Babatestápoló:
A Caola babák bőrére kifejlesztett, természetes összetevőket tartalmazó termékcsaládjának tagja ez a testápoló. Kellemesen enyhe - semleges illata van, aktívan hidratál, könnyen eldolgozható a bőrön, ezért egy egészen kevés is elegendő egy alkalomra, így nem fogy el túl hamar.

Masnicollection
Tavaszi designer sál:
Nagyon vagány, többfunkciós háromszögletű kendő - használható sálként és fejkendőként is. Igazán menő tavaszi kiegészítő. Nekünk egy vidám sárga színű, csillagmintás darab került a dobozunkba.

Összességében most is - mint mindig - tetszett a doboz tartalma, és annak is kifejezetten örültem, hogy nagy kiszerelésű termékeket kaptunk. 

Nektek hogy tetszett a tavaszi Mommy Mia box