Puha, mint egy felhő - Monello

2017.03.09

Pihe-puha, meleg, bársonyos, gyönyörű, színes, cuki, praktikus. Ez mind elmondható a Monello baby&more© baba - mama termékekről. 

De tovább is van, olvass még :) 

A Monelloval a 2015-ös Baba-Mama Expón találkoztunk először. Különleges első találkozás volt, ugyanis én egy óriási mosoly és egy "jaj de cuki" felkiáltás keretében simán el is sétáltam volna mellette, ám életem párja megállt, és leragadt a standnál. Utánam kiáltott, hogy ugyan menjek már vissza, és nézzem meg, mert ő bizony ilyet venni akar. Teljesen leakadtam. Egészen addig a pillanatig nagyjából semmi nem érdekelte a rendezvényen, éppen csak el nem aludt állva - bár ezt rendkívül udvariasan próbálta titkolni, de én azért tudtam :D . 

Kitartó győzködése után végül nem ott, hanem a legközelebbi Pici Piacon szereztünk be egy gyönyörű rózsaszín-fehér babamelegítő kiscsillagot, ami azóta is óriási kedvencünk.
Hiába, a férfiak a cukiságon túl a praktikumot jóval előbb felismerik :D 

Bár Lini akkor még egész picúrka volt (62-es méretet hordott), mégis úgy döntöttünk, egy viszonylag nagyobb darabot vásárolunk, hiszen simán bebugyoláljuk, viszont így legalább sokáig hordható lesz. Így esett a választásunk egy 80-as csillagra.
Linit nemcsak tavaly, de még idén is bele tudtuk "csomagolni" a pokrócba, ami óriási könnyebbséget jelentett, hiszen így nem kellett állandóan fel-le öltöztetgetni szegényt, mikor autóztunk, hanem elég volt belebújtatni - majd könnyedén kibújtatni a babamelegítőből.
Mindemellett csepp kislányom folyamatosan simogatja és cirókázza az arcát vele, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen tényleg olyan puha anyagból van, hogy még nekem is kedvem lenne azzal aludni :D 

A Monellonak a babamelegítő kiscsillagon kívül még számtalan szuper textilterméket készít, úgy mint: piknik pléd, párnák, peluspárna, szoptatós-hordozós poncsó, törölköző, és a babamelegítő picicsillag, mert a koraszülötteknek is jár a meleg kuckó.

Jó szívvel ajánlom tehát a Monello termékeket mindenkinek, hiszen biztos, hogy nagy hasznát veszitek. 

Látogassatok el a https://www.monello.hu/ weboldalra, és nézzetek körül. 
Ha meg szeretnétek nézni élőben a termékeket, akkor most szombaton (március 11.-én) a Pici Piacon megtehetitek!