Tündérbugyi tütü - nem csak kislányoknak

2017.04.04

A kislányos anyukáknak két típusa van. Az egyik, aki biztos, hogy már pocakosan minden erejével azon van, hogy ignorálja a rózsaszín cukirucikat, és percenként kap agyvérzést attól, hogy szinte alig találni olyan babaruhát, ami nem rózsaszín, de közben azért mégis lányos. A másik típus, aki már sok évvel azelőtt, hogy egyáltalán gondolatban megfogant volna a gyerkőc, rendszeresen be-bekukkant a ruhaboltok babás részlegére, és hosszú mély sóhajok, és könnybe lábadt szemek kíséretében önti el a "jaj de várom már, hogy ilyeneket vehessek" érzése.
Mondanom se kell, én az utóbbi csapat tagjait erősítem. Esetemben ez odáig fajult, hogy mikor a barátnőm kisfiának vásároltunk ruhákat, megpillantottam egy olyan cuki babapólót, hogy nekem azt azonnal meg kellett vennem. Több, mint két év telt el az eset után, mire anya lettem, de mikor ráadtam azt a felsőt Linire, elolvadtam.

Szóval, már jóval korábban, hogy anya lettem, én már a fél szememet rajta tartottam az olyan oldalakon, ahol valami cukiságra bukkantam. Így keveredtem valahogyan a Tündérbugyi tütü facebook oldalára is, ahol aztán nálam végképp kiakadt a cukiság-relé, a pulzusom az egekbe szökött, elárasztott az adrenalin, és tudtam, hogy EZ AZ, ami nekem kell.

Rengetegféle gyönyörű, finom puha tüllből készült szoknya, hozzá bármilyen felirattal választható 100% pamut póló vagy body (külön-külön is megvásárolhatóak) az egészen apró 56-os mérettől az egészen nagyig. Ráadásul a fiús anyukáknak sem kell mellőzniük a Tündérbugyi cukiságát az életükből, mert kisfiúk számára is árulnak nagyon vagány szetteket. Ezeken felül pedig még anya & én, apa & én kollekciókkal is találkozhatunk, így akár az egész család összeöltözhet.

Tündérbugyi kisfiúknak is!
Tündérbugyi kisfiúknak is!
Egy anya-lánya szett
Egy anya-lánya szett

Mi az első Tündérbugyis szettünket Lini első karácsonyára vásároltuk. Egy kifejezetten ünnepi hangulatú csillámos szürke tütüt választottam, rajta púderrózsaszín masnival, hozzá pedig fehér bodyt ezüst karácsonyfa mintával. A szetthez járt egy masnis hajpánt is, de azt Lini nem viselte el magán.
Egy minimális csalódást az okozott, hogy a tütüről a csillámpor nagyon hullott, ami alapból bosszantó -legalábbis engem nagyon zavar, ha minden csupa csillám lesz-, de még azért is aggasztott, mert nem tudtam, nem lehet-e abból baj, hogy Lini esetleg belélegzi, lenyalogatja a kezéről, stb.. Jó, tudom, paramami level 100000. Egyébként ezt az apróságot leszámítva imádtuk, gyönyörű volt, de csak a fotózás idejére tudtunk benne gyönyörködni, mert így is minden csillogott már.

A második választásunknál már ügyeltünk rá, hogy csillám ne kerüljön a képbe :D Így a születésnapi fotózáshoz egy igazi 'kislányosrózsaszín' tüllszoknyára esett a választás, a bodyra pedig Lini neve került, és egy cupcake, rajta egy 1-essel. Ezen alkalommal már elég idős volt Evelin ahhoz, hogy értse, mi történik. Nagyon tetszett neki a ruhája, csak úgy tündökölt benne.

Ha Lini kicsit nagyobb lesz (én pedig egy kicsit kisebb :D ), szeretnék majd egy igazi csajos közös anya-lánya fotózást, amihez már el is képzeltem, milyen szettet fogunk választani :)